Doriti o traducere din romana in engleza? Cautati un traducator competent?

Pentru a obtine o traducere din romana in engleza realizata de un traducator profesionist, ne puteti contacta fara nici o ezitare! Biroul nostru de traduceri colaboreaza cu traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, cu experienta in domeniu, care va stau la dispozitie indiferent de tipul de traducere solicitat. Ne puteti contacta nu doar pentru traduceri in/din limba engleza, ci si pentru traduceri din alte 26 limbi.

Traducerile sunt autorizate si pot fi legalizate, apostilate, iar daca doriti, chiar supralegalizate. Raportul calitate-pret este avantajos pentru dumneavoastra.
Pentru traducere din romana in engleza, apelati la noi! Va stam oricand la dispozitie cu servicii de cea mai inalta calitate!

Intr-o lume a afacerilor este necesara o limba care sa poata fi inteleasa de catre toti. Aceasta limba a devenit engleza. Pentru ca este mai usoara decat multe limbi si este vorbita de tarile cu o economie foarte dezvoltata, ea este folosita atat in intalnirile managerilor de companii din diferite tari cat si in domeniul IT. Avand in vedere ca Microsoft este o firma americana, ce a proiectat toate programele sale in limba engleza, compania a avut o influenta covarsitoare in intreaga lume, determinand multe persoane sa invete aceasta limba.

Engleza este limba cea mai studiată ca limbă străină în UE , urmată fiind de franceză. In momentul de fata, mai multi oameni vorbesc limba engleza ca limba principala sau secundara decat a fost vreodata o alta limba vorbita ca limba de baza. Imprumutul de termeni anglo-americani reprezinta un fenomen din ce in ce mai extins si in limba noastra mai ales in ultimele decenii. In zilele noastre, indiferent de domeniul de angajare, este cel putin avantajoasa cunoasterea limbii engleze macar la un nivel mediu. Engleza este de asemenea una dintre cele șase limbi oficiale ale Natiunilor Unite precum si a multor organizatii internationale.